Užkandžiai

  1. Silkės tartaras su baravykų kremu

    5.50

    Silkė, bulvės, burokėliai, saulėje džiovinti pomidorai, baravykai, grietinėlė, svogūnai, česnakinis alyvuogių aliejus, malta paprika, kepinta duonelė.

    NAUJIENA
  2. Pikantiški viščiukų sparneliai „Buffalo“

    6.00

    Vištienos sparneliai, teriyaki padažas, aitrioji paprika, aštrus bruknių padažas, apelsinas.

  3. Užkandžių rinkinys

    6.50

    „Serano“ kumpis, žaliosios ančiuvių skonio alyvuogės, kietasis itališkas sūris, džiovinti aliejuje marinuoti pomidorai

  4. Gruzdintos krevetės

    5.50

    Su aitriųjų paprikų ir česnakų majonezu.

  5. Prancūziška duonelė, kepta ant grotelių su 3 pagardais

    4.50

    Pagardai: artišokų užtepėlė, džiovintų pomidorų užtepėlė, prieskoninių žolelių sviestas su kepintu česnaku

  6. Sūrio spurgos su uogine paprika

    4.90

    Aštrus bruknių padažas

    Aštrios