KVIEČIAME SAVO ŠVENTĘ ŠVĘSTI PAS MUS!
Tradiciškai privataus grilio vakarėlio meniu susidaro iš 2 užkandžių, karštų grilio kepsnių rinkinio ir deserto. Visa gamyba bei ragavimas trunka apie 3-4 valandas. Siūlome rekomendacinį meniu variantų, tačiau ruošiame meniu ir pagal individualius pageidavimus.
PRIVATAUS GRILIO VAKARĖLIO MENIU
2 užkandžiai pasirinktinai: vištienos vėrinukas su obuolių ir imbiero glajumi, prancūziška karšta duonelė su 2 užtepėlėmis, krevečių ir daržovių vėrinukas.
Pagrindinis patiekalas – kepsnių ant grilio rinkinys: viščiukas arba anties krūtinėlė, jautienos antrekotas , glazūruoti kiaulienos šonkauliukai, skumbrė. Padažai.
3 daržovių garnyrai pasirinktinai: karamelizuoti burokėliai, gaiviosios salotos, gruzdintos bulvytės, keptos daržovės, „Coleslaw“ salotos.
1 desertas pasirinktinai: ledų trio su pagardais (šokoladu, karamele, uogiene), MAMA sezoninis desertas.
Kava, arbata, stalo vanduo su citrina. Kiti gėrimai ir aptarnavimo mokestis neįskaičiuoti.
Kaina – 39 Eur/asm.
Iki 25 asmenų grupei galima užsisakyti šefo pamoką.